Sorgligt

Blev så upprörd så jag kände att det var dags för ett inlägg.

Här sitter man en tisdags kväll extremt ångerfull då man glömde kolla på Svenska Hollywoods fruar i måndags, tydigen ett jätteroligt program. Då får jag den briljanta idén att kolla på det i webb-tv. Så jag tar mig in på tv3:s hemsida och kan lätt navigera mig fram till rätt avsnitt.

Men nu har jag då suttit här i 30 minuter och väntat på att skiten ska buffras. På detta sätt ligger både fyran och femman långt före i utveckligen av bra hemsidor.

Ville bara lätta lite på alla aggressioner.

PUSSSS <3<3

/Bajshögen

Bloggen.

Hej och välkommen ska jag väl säga. Det känns stort att skriva dom första raderna i denna fiina blogg. :)
Jag kallar mej Xavier och jag e en av oss tre som kommer att skriva i bloggen. De andra får pressentera sej själva vid tillfälle.
Jag kan kanske börja me att berätta om min dag typ... Jag vaknade vid 06.17, gick till skolan, gick på några lektioner, åt lunch och gick sen på några till. På eftermiddagen åt jag tårta =) och spelade fotboll. Sedan spelade jag farmville när jag kom hem. Läste mina mail. Jag åt middag vid 21.30.

Jag har alltid undrat vad en blogg ska va bra för... En dagbok kan jag förstå, ett sätt att samanfatta och reflektera över dagen eller för att kunna blicka tillbaka vid senare tillfälle. Men en blogg? Att låta folk läsa "dagboken" kan ju bara få dej att begränsa dej, right? eller e de just de som inte begränsar sej i sina bloggar som blir kända, som verkligen lägger ut sitt liv till fullo. För det e väl det bloggarna e till för, att få läsare? I annat fall skulle man ju kunna skriva dagbok lika gärna.
Jag tänkte iaf att jag skulle prova att skriva en blogg, för att se om det är roligt elelr så...

Vem är han då? :o Uppenbarligen går jag i skolan, gymnasiet atm, spelar farmville på facebook.
Jag är ingen.  Jag är som vem som helst, en betydelselös människa i universums oändliga helhet.
Jag är visst någon, så klart, men dock lika betydelselös som inget, eftersom det inte finns något av betydelse. Fast då har vi ju bara en definitionsfråga på betydelse. Om jag tycker att en blogg är betydande, har den betydelse då? Skapar vi våra egna betydelser för oss själva? Betydelse är bara ett ord människan skapat, kanske för att vi behöver känna en mening med allt som inte har mening.

Är det bara jag som är för lat för att göra spellistor på spotify, utan bara söker på en artist och lyssnar tills jag tröttnar? xD

Pallar inte skriva mer,  ska upp tidigt :(
Hare gött
Xavier

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0